Ingyenes Weboldal elemzés

Ha úgy érzi, hogy honlapja nem teljesít a vártakhoz mérten, kérje segítségünket! A vizsgálat célja a felhasználói élményt és a Google kereső szemszögéből elemezni az oldalt.

Miért lehet fontos Önnek az ingyenes elemzésünk?

A webáruházban szeretnék vásárolni de..

Gyakori hiba, webáruház készítésekor főleg a nagy látogatottságú weboldalak esetén, hogy nincs konkrét megrendelés a honlapon keresztül. Néhány lehetséges hiba: bonyolult regisztrációs folyamat; bejelentkezés nélkül nem lehet a "virtuális" kosarat igénybe venni; a vásárlók másik oldalra való irányítása; és még sorolhatnánk.

Google első helyre akarok jutni!

Ügyfeleink első kérdése: "Mikor és hogyan kerülhetek a Google kereső első oldalára, és mikor kezdi el termelni az oldalam a pénzt?". A válasz igen egyszerű, ezt csak a Google tudja. A sikeres weboldal rengeteg alkotóelemből áll össze, ebbe bele tartozik a jól felépített weboldal és a hozzá tartozó külső marketing is, nem utolsó sorban a hirdetett termék vagy szolgáltatás!

Telefonon miért nem tudom megnyitni a kapcsolat menüpontot?

Napjaink irányzata, hogy egy weboldal, minden felületen ugyan azt a koncepciós kinézetet kövesse és funkcionalitást tudjon legyen ez akár egy iPhone, Android Tablet, asztali számítógép és már egyre jellemzőbb okos TV.

Változtatni kellene a kapcsolati oldalt..

A régebbi weboldalak készítésénél nem volt alapvető szempont a dinamikus oldalak kialakítása. A fejlesztő megcsinálta, és éveken keresztül még egy telefonszámot sem kellett változtatni. Napjainkban egyre nagyobb fegyvertény egy cég életében aktuális akcióit megjeleníteni weblapján.

Hogyan kérhetem az elemzést?

Kattintson az itt látható gombra, írja le nekünk pontosan melyik honlapról lenne szó, és hogy hogyan vehetjük fel önnel a kapcsolatot!