Marketing és kampányok

Találjon Önre minden ügyfél!

Az online megjelenésen túl szükségesek további marketing technikák a siker érdekében. Ügyfeleinket felkészítjük, hogy az elkészült weboldal/webáruház még csak a kezdet, ha az interneten kívánnak értékesíteni.

Lehetőség van korunk legnagyobb nézettséget elérő portálján a Facebook-on hirdetést elhelyezni. Erőssége a pontosan kiválasztható szűrési és fizetési feltételekben rejlik. Olyan termékek/szolgáltatások megjelenítésére ajánljuk amire az potenciális vásárlók nem keresnének rá!

A legtöbb vállalat aki már pénzt és energiát fektetett online hirdetésbe az biztosan a Google Adwords-el is találkozott már. Lényege a pontos jól kifejező kulcsszavak kiválasztása és a megfelelő stratégia kiválasztása, a Facebook mellet a leggyorsabb út a látogatószerzéshez.

A Facebook és Google hirdetéssel ellentétben kezdetben a legnagyobb beruházást jelenti, de az erejét pár hónap múlva fejti ki igazán. Lényege, hogy a megfelelő weboldalakon cikkek kerülnek kihelyezésre, amik elősegítik a látogatók ide kattintását.

Nem tartozik a kedvenc technikáink közé és igen megosztó a sikerességi arány is, de a saját weboldalunkon feliratkozott látogatóknál nagy arányban érhetünk el eredményeket!

Egyre népszerűbb hirdetési forma a rövid kis videofilmek promotálása. A Youtube és Instagram nagyszerű felületet biztosít ezek elhelyezésére, garantálva, hogy ~ 5 mp-ig végig is nézzék a látogatók!

Összegezve, egy új weboldal önmagában nem fog látogatókat hozni, ha legyen online vagy offline hirdetéssel nem támogatják meg.