Marketing

Vevőszerzés felsőfokon

Miért olyan fontos az online marketing?

Ma már, az online hirdetések korában minden vállalkozásnak szembesülnie kell azzal, hogy a legbiztosabban ezen a hatékony hirdetési csatornán keresztül juthatnak el vásárlókhoz és ügyfelekhez.

Számtalan olyan online marketing eszköz közül választhatunk, mellyel versenybe szállhatunk a konkurenciával. Cégünk közvetett és közvetlen online marketing szolgáltatásokat kínál, tanácsadással és folyamatos eredménykövetéssel, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki vállalkozásából.

A potenciális vásárlók interneten való megragadása egyszerű módszerekkel is véghezvihető, de bonyolultabb módszerekre is fókuszálhatunk. Ezt minden cég esetében fontos mérlegelni, hogy egyes online marketing eszköz alkalmazása milyen várható megtérülést fog eredményezni. Meg kell vizsgálni, hogy pontosan milyen probléma megoldására alkalmaznánk online hirdetési eszközöket.

Túl sokba került egy kattintás?

Számtalan ügyfelünk szembesült már vele, hogy az általa készített Google hirdetés keretösszege a vártnál gyorsabb idő alatt fogyott el. Érdemes gyakran nyomon követni a beállított kulcsszavak eredményességét.

Nem biztos, hogy jó helyen hirdetsz?

Sokszor az első, saját online marketing próbálkozások során ügyfeleink a létező összes hirdetési lehetőségbe pénz fektetnek, de valahogy mégis veszteséges lesz az eredmény. Ezért fontos egy marketing terv összeállítása, hogy lássuk mire érdemes költeni.

Túl sok időd megy el a marketinggel?

Ha nincs külön marketinges csapata vagy elegendő ideje vállalkozása marketing feladatainak ellátására, keressen fel minket, és a tanácsadás mellett egy közösen összeállított marketing terv alapján menedzseljük online hirdetési költéseit!

about-img

Facebook hirdetés

Teljes körű Facebook marketing szolgáltatást kínálunk. Célcsoportra optimalizált hirdetéseket készítünk, kampányokat tervezünk és az eredményekről riportot készítünk. Így minél több pénz marad vállalkozása egyéb költségeire!

  • Új termék vagy szolgáltatás megismertetése a Facebook-on
  • Facebook bolt kialakítása, átirányítása weboldalra
  • Posztok írása és a Facebook oldal folyamatos frissítése

Google Ads

Google Ads fiók kialakítása vagy újragondolása. Kampányok létrehozása, kezelése és teljes riport készítése. Jól megtervezett Google keresési kampányok segítségével növelhető a vásárlók száma akár rövid időn belül is.

  • Még ma is a legjobban célzott online marketing eszközök egyike
  • Lehetőség a célcsoport kiválasztására, kereső kulcsszavak megadására
  • Kizárólag azokat talál meg a hirdetésünk, akiket tényleg érdekel a termék vagy szolgáltatás
about-img

Keresőoptimalizálás mint online marketing eszköz

 

A keresőoptimalizálás vagyis a SEO egy régi, de folyamatosan megújuló marketing eszköz. Ennek segítségével olyan látogatókat érhet el weboldalunk, akikért nincs szükség magas marketing költségekre. Ennek ellenére nagyon sok munkát és időt igényel el weblap keresőoptimalizálása.

 

Egy keresőoptimalizált weboldallal sokkal könnyebb a találati listán jobb helyezést elérni. Weboldalkészítésnél figyelünk a helyes, az optimalizálást megkönnyítő programozásra és kialakításra. A szövegkörnyezetet átdolgozzuk, átfogalmazzuk, hogy a Google úgynevezett robotjai és természetesen a látogatók is könnyen, maximális eredménnyel tájékozódhassanak.

 

Minden SEO kampány alapja a kulcsszókutatás. Meg kell határozni, hogy milyen szavak hozhatnak nekünk eredményeket (például egy webshop esetében vásárlást, szolgáltató cég esetében megrendelést). Azonban sokszor az emberek nem ismerik az általunk használat szakmai kulcsszavakat, nem azokra keresnek rá a Google keresőjében. Érdemes belegondolni, mi hogyan keresnénk egy adott termékre vagy szolgáltatásra.

Hogyan alkalmazzuk a keresőoptimalizálást?

Elsődleges SEO tanácsaink

Állandó ellenőrzés

Fontos tudni, hogy a keresőoptimalizálás nem egy állandó rendszer, a Google algoritmusai folyamatosan változnak, így akár weboldalunk frissítése állandó munkát igényel. Érdemes figyelemmel kísérni és betartani a SEO apró trükkjeit, hogy vállalkozásunk kamatoztathassa a belefektetett munkát.

Összetett rendszer

A keresőoptimalizált tartalmakon kívül még jó pár szempontot figyelembe vesz a Google algoritmusa. Az egyik ilyen például a webhely gyorsasága. Sok ügyfelünk lepődött meg, mikor rávilágítottunk, hogy a weboldala nem elég gyors, hogy a találati listákon előrébb kerüljön. Mi ebben is tudunk segíteni!

Vizuális tartalom

A látogatókat sokszor könnyebb weboldaladra vonzani egy-egy figyelemfelkeltőbb tartalommal. Alkalmazz videókat, galériákat vagy érdekes hírt, vezess blogot, hogy honlapod minősége ezáltal javuljon.

about-img

Tartalomgyártás és szövegírás

A tartalommarketing tulajdonképpen kommunikációt jelent a vásárlókkal és lehetséges vásárlókkal. Ahelyett hogy csak az eladásra köncentrálunk, közben informáljuk és tájékoztatjuk a vásárlókat. Ezt a technikát világmárkák is alkalmazzák.

  • Cikkek írása, grafikák és videók készítése
  • Szöveges tartalmak struktúrájának felépítése és megírása
  • Olyan vásárlókat érhetünk el, akik talán még nem is tudják, hogy az Ön termékére van szükségük
Amiben még segíthetünk

Egyéb online marketing szolgáltatásaink

Linkmarketing

Keresőoptimalizált weboldalára linképítést vállalunk, előre egyeztetett stratégia alapján.

Hírlevélküldés

Ügyfeleink részére a MailChimp hírlevélküldő rendszeren belül készítjük el és küldjük ki hírleveleiket.

PR cikkek írása

Releváns tartalom gyártása, hogy weboldala még előkelőbb helyezést érjen el.