Weboldal készítés

 • Home
 • Weboldal készítés
about
about
about
about
Weboldal készítés

Modern megjelenés, széles körű szolgáltatások

Manapság már egy egyéni vállalkozó vagy egy kisvállalkozás életében is elengedhetetlennek számít egy informatív weboldal megléte. Könnyen elkészíthető, kreatív, akár egyedi megoldásokkal elgondolt, keresőbarát weboldalakat hozunk létre!

A weboldal tartalmát és külsejét a megrendelő elképzelései alapján alakítjuk ki és szabjuk át. Céges vagy névjegyoldalak, webshopok és blogok készítése, akár későbbi karbantartással egybekötve.

Modern és látványos weboldalra vágyik, ami még a mobil eszközökön is remekül mutat? Általunk kedvelt és többnyire használt WordPress alapokkal készült weboldalaink ezeknek az igényeknek is eleget tesznek. Tudjon meg munkánkról többet!

Névjegyoldal

Egyetlen egy, vagy néhány weblapból áll csupán, de tartalmaz minden fontos információt ami Partnerei kapcsolattartásához szükséges. Általában a weboldalt főoldal, szolgáltatások, kapcsolat, árajánlat aloldalak alkotják. Felülete egyszerű, könnyen átlátható és lényegretörő!

 • Költséghatékony megoldás szolgáltatások népszerűsítésére
 • Vezesd blogodat személyes oldaladon
 • Facebook oldallal összeköthető
about-img
about-img

Céges weboldal

Ennél a típusnál már jóval több tartalom megjelenítésére van lehetőség a weboldalon. Nem ritka az az eset, hogy 15-20 aloldal is tartozik a honlaphoz. Terjedelmesebb, de annál több részinformáció jeleníthető meg. Keresőoptimalizálási szerepe is jelentősebb ha több szolgáltatás értékesítését egy weboldalon kívánjuk elérni.

 • Nagyobb az esély a Google-ben való jobb helyezésre
 • Kiválóan alkalmas termékpaletta vagy szolgáltatás bemutatására
 • Versenyképesebb pozíció egy céges weboldallal

Webshop készítés

Webáruházat is készítünk! Összeköttetés az árgép, árukereső oldalakkal, hogy még több vásárló látogasson el a honlapra, és a megrendelések is egyszerűen kezelhetővé váljanak! Saját tartalomkezelő rendszerrel felépített vagy WooCommerce - WordPress alapú - webáruház lehet a megoldás.

 • Beépített bankkártyás fizetési megoldások
 • Akciók kiemelése és termékvéleményezési lehetőség
 • Facebook integráció és hírlevélküldés törzsvásárlóknak
about-img
vector
Könnyen kezelhető weboldal készítése

Miért dolgozunk WordPress tartalomkezelővel?

A WordPress az egyik legnépszerűbb szabad felhasználású tartalomkezelő weboldal rendszer. Ma már közel 100 millió weboldal készült WordPress alapokkal. A WordPress előnyei már legtöbb ügyfelünk tetszését elnyerte egyszerűsége és átláthatósága miatt. Költséghatékony, hiszen rövidebb idő alatt, akár néhány hét leforgása szükséges egy névjegy oldal, vagy egy komplett webáruház elkészítéséhez.

Az alap weboldal kialakítást úgy tervezték, hogy könnyen integrálható legyen a honlap, bármilyen ötletünk vagy elképzelésünk is legyen. Az előre előkészített, megvásárolható prémium design-ok lehetőséget biztosítanak a gyors megjelenésre. Nem kell attól tartani, hogy két egyforma weboldalt találunk ugyan azzal a sablonnal elkészítve.

Raktárkészlet kezelés

A WordPress - WooCommerce bővítménye segítségével a raktárkészlet ellenőrzése gyerekjáték

Vásárlói vélemények

A megvásárolt termékekről a vásárlók egyszerűen oszthatják meg tapasztalataikat a weboldalon

Több nyelv támogatása

Nemcsak magyar nyelvű weboldalakat készítünk, többször kaptunk angol és német nyelvű oldalakra megrendelést

Keresőbarát

A Google helyezés dönti el, hogy egy weboldal sikeres vagy kudarc lesz. A statisztikák szerint az első két oldalon nem szereplő weboldalakat szinte soha nem keresik fel organikus látogatók! A WordPress alapja és néhány bővítmény használatával felkészíthetjük honlapunkat a találati listán való előrelépésére.

Bővítmények

Számtalan előre lefejlesztett bővítménnyel tudjuk kiegészíteni és felhasználóbaráttá tenni a weboldalt. Az elkészített több mint 100 weboldal kirajzolta azokat a bővítményeket amelyeket érdemes használni.

Csináld magad

Az elkészített WordPress weboldal lehetőséget biztosít Ügyfeleinknek, hogy az egyszerűen használható adminisztrációs felületen keresztül, saját maguk szerkesszék és frissítsék tartalmaikat.

Extra szolgáltatások

A sikeres weboldalért

Számos további szolgáltatást kínálunk nemcsak azon Ügyfeleink részére, akiknek WordPress weboldalt készítünk. Egy már meglévő weboldal rendszeres karbantartás és frissítést igényel, hogy mindig könnyen használható legyen a látogatók számára. Ehhez javasoljuk néhány extra szolgáltatásunkat, melyekkel weboldala mindig naprakész és könnyen kezelhető lesz.

Weboldal elemzés

Ha egy kis tökéletesítés hiányzik, egy elemzés után megosztjuk ötleteinket, hogyan javítsunk az oldal eredményein.

Weboldal karbantartás

A kész weblapok, hírek, cikkek részét folyamatosan naprakész állapotban tartjuk. Bővítmények, sablonok és az alap frissítéseit elvégezzük.

Hírlevél küldés

Ügyféltájékoztatás és kapcsolattartás egyszerűen de részletesen, akár általunk szerkesztett hírlevéllel, széles ügyfélkör részére is.

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás lehetősége már az első lépésektől elérhető, SEO barát tartalmak és megoldások a weboldalkészítés során.

vector